BYHUSE I FREDERIKSBERG VÆLGER TYNDE ALTANER I ULTRA HØJSTYRKEBETON

Kong Georgsvej  57-61 

BYHUSE MED EN KLASSISK KARAKTER

Dette nybyggeri omfatter 38 private byhuse med boligstørrelser på 55-140 kvadratmeter og et samlet etageareal på 3.615 kvadratmeter. Byggeriet vil bestå af forskudte enheder i varierende højder, der er tilpasset områdets klassiske karakter.

Kong Georgs Vej er er beriget med grønne omgivelser og bevaringsværdige kastanjetræer, der omkranser de omkringliggende bygninger. Altaner vil give beboerne deres eget private uderum, hvor de kan nyde den naturskønne atmosfære.

Previous slide
Next slide

 “Der er angivet strenge krav i lokalplanen til design, specifikt for altanerne, der skal være udført med tynde og svævende plader i højstyrkebeton, uden synlige skråstivere eller understøtning. Dette stiller krav til byggetekniske løsninger for at sikre tilstrækkelig bæreevne samt opfylde energikravene ved kuldebro afbrydelse”.

Henrik C. Larsen,
Ejer, Skagen Construction Consulting ApS

PROJEKTDETALJER

På grund af de strenge krav til altan-design, bæreevne og energieffektivitet i Kong Georgs Vej 57-60, blev UHPC valgt som det ideelle materiale. UHPC muliggør lette, tynde og svævende altanplader uden synlig understøtning eller skråstivere, hvilket opfylder Frederiksberg Kommunes krav og ønsker.

 

Hi-Con vil levere 43 altaner i lys UHPC CRC i2 i 3 forskellige varianter til Kong Georgs Vej. Altanerne vil blive produceret i længder på ca. 2,5 m, ca. 3 m og ca. 5 m og have en pladetykkelse på ca. 80-95 mm. Altanerne vil også blive udført med ensidigt fald over forkanten og have en drypnot på undersiden af denne for bedre funktionalitet og æstetik.

Arkitekt: Holscher Nordberg

Entreprenør: Skagen Construction Consulting ApS

Ingeniør: JL Engineering og Ingholt Consult

Bygherre: Ejendomsselskabet Kong Georgs Vej 57-61 ApS

Kontakt os

Potentiale for samarbejde?